Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Göteborgs Stads bokningssida för fria sommarlovssimskolor, via Föreningen Göteborg Sim.

Här kan ni anmäla er till våra simskolegrupper i Bergsjöbadet och Delsjöbadet, se "så fungerar det" upp till höger på den här informationssidan.

Vi kommer att genomföra simskola i två nivåer, nybörjare & fortsättare, i två åldersklasser, 2016-2013 (6-9år) & 2012-2007 (10-15år).

Nybörjare:

Ingen eller liten vattenvana.
Kursinnehåll

• Öva upp vattenvanan (förflytta, andas, doppa, balansera, glida, hoppa, flyta, rotera)
  • Doppa huvudet
  • Bubbla
  • Glida som en pil på mage
  • Flyta på rygg och mage
  • Flyta på rygg och rotera till mage utan att vidröra botten

Fortsättare:

Är vattenvan, kan doppa huvudet, bubbla och glida. Kursinnehåll

• Förbättra vattenvanan (förflytta, andas, doppa, balansera, glida, hoppa, flyta, rotera)
  • Flyta på rygg och mage
  • Hoppa från kant
  • Hämta föremål från botten
  • Grunderna i bröstsim, upp till 10 m
  • Grunderna i ryggsim (ryggcrawl), upp till 10 m

Gå vidare för att se vilka tider vi har för sommarlovssimskolor i Bergsjöbadet och Delsjöbadet - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den simskola du är intresserad av. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den. Logga sedan in och genomför er anmälan.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår Göteborg Stads hemsida för mer info:
Bergsjöbadet

Delsjöbadet

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: sommarsimskola@goteborgsim.se

Föreningen Göteborg Sim

Visa mer