Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

SKROLLA NER I GRUPPNAMN FÖR ATT HITTA GRUPPUTBUD OCH ANMÄLAN

Simskola Höst 2020 (ink. Baby- & Minisim)

För att anmäla (klicka på nivånamn för att påbörja anmälan)

Terminsstart den 31 august

Lov vecka 44

Terminsslut den 13 december

**anmälan för medlemmar öppnar Tisdagen den 19 Maj kl från 10.00  ***se email ang. tider

***anmälan för nya medlemmar Måndagen den 25 maj kl 10.00

OBS! För anmälan till simskola på Simhallsbadet, Rosengårdsbadet eller Oxievångsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 110 cm långa.

Babysim/Minisim på SUS  HT-2020
Information om Period 3

Period 3 startar: vecka 34, 23 aug
Period 3 slutar: vecka 41, 11 okt
Lov och helgdagar: ---------

Information om Period 4
Period 4 startar: vecka 42, 18 okt
Period 4 slutar: vecka 50, 13 dec
Lov och helgdagar: v. 44  (1e nov)
**Återanmälan öppen från 28’e sep
***Nyanmälan 29’e Sep

Simhoppskola HT 20

För att anmäla Logga in och anmäl dig till rätt grupp

Terminsstart den 29 augusti

Lov vecka 44

Terminsslut den 19 december

För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

**********************************************************************************************

För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.

”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut.
"Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.
Dock finns det eventuellt ströplatser kvar på dessa tider, vänligen ring kansliet på

Telefon: 040-664 31 30 (Endast telefontider)

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.

Aviseringslänk där ni väljer betalningssätt kommer till er via mejl direkt i samband med anmälan..

Klicka här för att se vår avbokningspolicy.

Mvh// Malmö Kappsimningsklubb

Telefon: 040-664 31 30 (Endast telefontider)

Sommar telefontider:

Vecka 26-33: Tis & Fre: 09.00-13.00

Kansliet har telefonnummer 040 - 664 31 30 och ordinarie telefontider är 12.00-14.00 tisdagar-onsdagar eller 09:00 -11:00  torsdagar. eller via mejl kansliet@malmokappsim.se Utökade telefontider i samband med anmälningsperioder tillkännages på hemsidan, www.malmosim.nu .

Visa mer