Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

SKROLLA NER I GRUPPNAMN FÖR ATT HITTA GRUPPUTBUD OCH ANMÄLAN

SOMMARSIMSKOLA 2021
Anmälan för alla deltagare öppnar Måndagen den 22 mars kl från 10.00
Kursavgift: 950:- samt medlemsavgift 250:-

Lindängsbadet förmiddag & eftermiddag:
Period 1 Lindängsbadet
 Förmiddag     08.55 - 12.00   Mån 14 Juni - Tor 1 Juli **observera starttider vid bokningen
Period 1 Lindängsbadet  Eftermiddag
 16.25 – 19.30   Mån 14 Juni - Tor 1 Juli  **observera starttider vid bokningen
Period 2 Lindängsbadet  Förmiddag
    08.55 - 12.00   Mån  5 Juli  -  Ons  21 Juli  **observera starttider vid bokningen
Period 2 Lindängsbadet  Eftermiddag
 16.25 – 19.30    Mån  5 Juli  -  Ons  21 Juli **observera starttider vid bokningen

Rosengårdsbadet endast förmiddag:
Period 1 Rosengårdsbadet
 Förmiddag   09.10 - 12.45  Mån 14 Juni - Tor 1 Juli **observera starttider vid bokningen
Period 2 Rosengårdsbadet Förmiddag
 09.10 - 12.45  Mån  5 Juli  -  Ons  21 Juli **observera starttider vid bokningen

HSB
För HSB medlemmar: Är ni boende i HSB, då har ni gratis simskola med oss under sommaren på både Rosengårdsbadet och Lindängsbadet. Anmäl er och välj det bostadbolag (HSB) ni tillhör. Här måste ni uppge ert medlemsnummer.

STENA Fastigheter
För boendes i STENA Fastigheter har vi 80 stycken gratis simskoleplatser (OBS!! STENA platser är slut) på Lindängsbadet för barn och ungdomar upp till 16 år.
För boendes på någon av följande adresser HÄR i och runt Lindängen har ni gratis simskola med oss under sommaren. Vänligen se lista här, vilka adresser som är inkluderade för gratis simskola.
Anmäl er och välj det bostadbolag (Stena) ni tillhör. Här måste ni uppge ert lägenhetsnummer.

Victoria Park
För boendes i Victoria Park har vi 70 stycken gratis simskoleplatser på både Lindängsbadet och Rosengårdsbadet för alla barn såväl som för vuxna.
Anmäl er och välj det bostadbolag (Victoria Park) ni tillhör. Här måste ni uppge ert lägenhetsnummer.

Malmö Stad
För barn och ungdomar födda 2003 - 2009 erbjuder vi MKK 69 stycken gratis simskoleplatser (OBS!! Malmö Stad platser är slut) i samarbete med Malmö Stad på både Lindängsbadet och Rosengårdsbadet. Anmäl er som vanligt och invänta och spara bokningsbekräftelse som kommer till er emailadress.

Kom och simma med oss i sommar du med!
***********************************************************************************************************

VÅRTERMINEN 2021
**Återanmälan för medlemmar öppnar Tisdagen den 15 december kl från 10.00  ***se email/hemsida ang. Tider
***Nyanmälan för nya medlemmar Fredagen den 18 december kl 10.00

Simskola
För att anmäla (klicka på nivånamn för att påbörja anmälan)
Terminsstart vecka 4 (25 januari)
Lov vecka 8 (22-28/2), vecka 13 (30/3-5/4) samt den 1/5.
Terminsslut vecka 19 (16 maj)

OBS! För anmälan till simskola på Simhallsbadet, Rosengårdsbadet eller Oxievångsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 110 cm långa.

Babysim/Minisim på SUS,  Period 1
Information om Period 1

Period 1 startar: vecka 3, Söndagen den 24 januari
Period 1 slutar: vecka 10, 14 mars
Lov och helgdagar: ---------

Information om Period 2 (Anmälan sker senare, återkommer med datum)
Period 2 startar: vecka 11, 21 mars
Period 2 slutar: vecka 19, 16 maj
Lov och helgdagarv. 13  (4 april)
Återanmälan öppen från tisdagen den 23 februari klockan 10.
Nyanmälan torsdagen den 25 februari klockan 10.

Simhoppskola VT 2021
För att anmäla Logga in och anmäl dig till rätt grupp
Terminsstart:   30/1
Terminsslut:    29/5
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

Simträningsgrupper VT 2021
För att anmäla Logga in och anmäl dig till rätt grupp
Terminsstart vecka 4 (25 januari)
Lov: vecka 8 (22-28/2), vecka 13 (29/3-5/4) samt den 13/5
Terminsslut vecka 21 (30 maj)
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.

”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut.
"Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.
Dock finns det eventuellt ströplatser kvar på dessa tider, vänligen ring kansliet på Telefon: 040-664 31 30 (Endast telefontider)

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.

Aviseringslänk där ni väljer betalningssätt kommer till er via mejl direkt i samband med anmälan..
Klicka här för att se vår avbokningspolicy.
Mvh// Malmö Kappsimningsklubb

Telefon: 040-664 31 30 (Endast telefontider)
E-post: kansliet@malmokappsim.se
Utökade telefontider i samband med anmälningsperioder tillkännages på hemsidan.

Visa mer