Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

SKROLLA NER I GRUPPNAMN FÖR ATT HITTA GRUPPUTBUD OCH ANMÄLAN

OBS "ej öppen" betyder att ni som varit aktiva under våren 2021 kan anmäla er - bara klicka på länken.

HÖSTTERMINEN 2021

Simskola
För att anmäla (klicka på nivånamn för att påbörja anmälan)
Terminsstart vecka
35 (30 augusti)
Lov vecka
44 (1/11 – 7/11)
Terminsslut vecka
49 (12 dec)

OBS! För anmälan till simskola på Simhallsbadet, Rosengårdsbadet eller Oxievångsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 110 cm långa.

Babysim/Minisim på SUS,  Period 3
Information om Period
3 startar: vecka 34 , Söndagen den 29 augusti
3 slutar: vecka 41 , Söndagen 17 oktober
Lov och helgdagar: ---------

Information om Period 4
Återanmälan sker from. den 4 oktober kl. 10.00
Nyanmälan sker from. den 11 oktober kl. 10.00
Period 4 startar: vecka 42, 24 okt
4 slutar: vecka 49, 12 dec
Lov och helgdagar
Inga lov

***********************************************************************************************************

Simhoppskola HT 2021
För att anmäla Logga in och anmäl dig till rätt grupp
Terminsstart:   5/9
Terminsslut:    18/12
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

Simträningsgrupper HT 2021
För att anmäla Logga in och anmäl dig till rätt grupp
Terminsstart vecka 35 (30 augusti)
Lov: vecka 44 (1/11-7/11)
Terminsslut vecka 49 (12 december)
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.

”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut.
"Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.
Dock finns det eventuellt ströplatser kvar på dessa tider, vänligen ring kansliet på Telefon: 040-664 31 30 (Endast telefontider)

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.

Aviseringslänk där ni väljer betalningssätt kommer till er via mejl direkt i samband med anmälan..
Klicka här för att se vår avbokningspolicy.
Mvh// Malmö Kappsimningsklubb

Telefon: 040-664 31 30 (Endast telefontider)
E-post: kansliet@malmokappsim.se
Utökade telefontider i samband med anmälningsperioder tillkännages på hemsidan.

Visa mer