Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till bokningsidan för Simklubben Poseidon!

Anmälan till vårterminen 2022 öppnar enligt följande:

7/12 kl 09.00 Återanmälan för de som går i våra grupper HT-21 samt nya till Babysim 1

14/12 kl. 09.00 Nya deltagare

Tryck på gröna knappen ”Gå vidare” längst ner på denna sida för att se våra grupper som är bokningsbara alternativt "logga in" för att boka direkt.

Innan bokning:

Är ni osäkra på vilken grupp som passar er/ert barn bäst, vänligen gå in på vår hemsida www.skposeidon.se för att se de olika nivåerna på grupperna samt vilka förkunskaper som krävs för respektive grupp, innan ni gör anmälan.

Ni är även välkomna att ta kontakt med oss på mail kansliet@skposeidon.se eller på telefon 046 -12 82 60 för hjälp till val av rätt grupp.

Hur man bokar:

En utförlig steg för steg guide till hur ni loggar in för att kunna boka hittar ni högst upp i högra hörnet. Tryck på symbolen Φ Så fungerar det. OBS! Ni måste logga in för att kunna boka plats!

Ni kommer att få ett mail som bekräftelse på er bokning. Kontrollera gärna skräpposten om ni inte mottagit boknings bekräftelse i inkorgen.

Bokningen är bindande, om du behöver avboka en kurs ska det göras DAGEN INNAN kursstart, annars debiteras full avgift för kursen.

Bor ni i en LKF lägenhet?

Då kan ni få 150 kr rabatt på träningsavgiften under höst- och vårtermin (en gång per termin). LKF-rabatten för våra sommarkurser är 50 kr. Glöm inte att ange det vid er bokning.

------------------------------------------------------------

Welcome to the booking page for Simklubben Poseidon!

Press the green "Gå vidare" button at the bottom of this page to see our groups that can be booked alternatively "logga in" to book directly.

Click Here here if you want to read  "How to book" in English.

The booking is binding, if you need to cancel a course, it must be done the day before the course starts, otherwise full fee for the course will be charged.

Do you live in an LKF-apartment?

Then you can get a SEK 150 discount on the training fee during the autumn and spring semesters (once per semester). The LKF discount for our summer courses is SEK 50. Do not forget to state this when booking.

INTRESSEANMÄLAN/KÖLISTA:

Om ni inte lyckats få en plats i den grupp ni önskar så kan ni göra en intresseanmälan genom att klicka i rutan ”stå i kö”. OBS! Ni måste vara inloggade på bokningssidan för denna funktion.

Om ni klickar i ”stå i kö” får ni ett mail om det uppstår en ledig plats och ni kan själva boka in er på den platsen via vår bokningsida. OBS! Först till kvarn gäller.

------------------------------------------------------------

Vi reserverar oss för eventuella fel och ändringar under terminen, ex inställda grupper, schemaändringar, gruppfördelning och priser. Avbokning måste ske senast dagen innan kursstart.

Frågor eller behöver Ni hjälp? Titta gärna under fliken Bra att veta på vår hemsida för att få svar på vanliga frågor: Bra att veta

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför har vi sammanställt en integritetspolicy som beskriver vilka personuppgifter vi samlar in och behandlar samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om SK Poseidons integritetspolicy så hittar du den här:

SK Poseidons integritetspolicy

Visa mer