Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftelse på din bokning. Kommer det inte i inkorgen. kolla din skräppost.

__________________________________________________________________________________________

Hösten 2020
Vår förhoppning är att världen mer ska ha återgått till normalläge i aug/sept när vi börjar höstens verksamhet. Med detta menar vi att antalsrestriktionerna på badet har försvunnit och smittorisken har gått ner.

Om så inte är fallet kan pandemin komma att påverka lektionstider, ändring av rutiner vid lämning/hämtning av barn, föräldramedverkan i simhallen m m.

Information kring ev justeringar i upplägg mailas ut i v 35.

OBS!!! Guldpingvingrupperna på helgen har lektionsplats enbart i DJUPA bassängen!

Betalningsrutiner

Föreningens fakturor överlåts till finansbolaget Billmate. Väljer du att betala via faktura vill vi göra dig uppmärksam på att den skall betalas inom 14 dagar. Betalas inte fakturan i tid så tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att betala simavgiften direkt med kort så undviker man påminnelseavgifter. Alla våra fakturor kommer skickas ut via mail. Var alltid noga med att kolla skräpposten när du gjort din anmälan om du väljer faktura och den inte kommer i din inkorg.

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr/faktura tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen.

ANMÄLAN TILL VÅRA GRUPPER ÄR ALLTID BINDANDE!!!

Är du osäker på vilken grupp som passar ditt barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info:            www.vnsk.se/simskola/varagrupper

alternativt:

www.vnsk.se/baby-minisim/varagrupper/

Hur bokar man

Välj önskad nivå/verksamhet ovan.

Klicka på önskad grupp och följ instruktionerna.

VNSK reserverar oss rätten för eventuella ändringar.

VARMT VÄLKOMNA!

Visa mer