Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftelse på din bokning. Kommer det inte i inkorgen, kolla din skräppost.

__________________________________________________________________________________________

Viktigt: Nytt för i år!
För att kunna hantera alla bokningar som görs, har en kö som hanterar betalningar introducerats till bokningsförfarandet. Bokningen går till på samma sätt som förut – ta dig till vår bokningssida, logga in, välj den grupp du vill boka dig till, reservera en plats, välj betalsätt och klicka sedan ”Betala”.

Efter att du klickat ”Betala” kommer du hamna i en kö om det är många betalningar som görs samtidigt. Det kan ta ett par minuter innan det blir din tur att betala. Notera dock att du inte tappar din reserverade plats så länge du stannar i kön.

Observera!

Pga pandemin får föräldrar  inte stanna kvar och titta på lektionen (ej heller första lektionen).

För att börja i vår simskola ska barnet ha fyllt 4 år. Vi tar bort barn som anmäls för ung! Vi har minisim för barn 2-4 år och babysim för barn 4 mån-2 år.

OBS!!! Guldpingvingrupperna på helgen har lektionsplats enbart i DJUPA bassängen!

Betalningsrutiner

Föreningens fakturor överlåts till finansbolaget Billmate. Väljer du att betala via faktura vill vi göra dig uppmärksam på att den skall betalas inom 14 dagar. Betalas inte fakturan i tid så tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att betala simavgiften direkt med kort så undviker man påminnelseavgifter. Alla våra fakturor kommer skickas ut via mail. Var alltid noga med att kolla skräpposten när du gjort din anmälan om du väljer faktura och den inte kommer i din inkorg.

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr/faktura tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen.

ANMÄLAN TILL VÅRA GRUPPER ÄR ALLTID BINDANDE!!!
Vill du avboka din plats måste du maila in avbokningen på info@vnsk.se

Är du osäker på vilken grupp som passar ditt barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info:

https://www.vnsk.se/sida/?ID=343703 alternativt: https://www.vnsk.se/sida/?ID=355789

Hur bokar man

Välj önskad nivå/verksamhet

Klicka på önskad grupp och följ instruktionerna.

VNSK reserverar oss rätten för eventuella ändringar.

VARMT VÄLKOMNA!

Visa mer