Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen!

Här anmäler du dig och betalar medlemsavgift.

Så här funkar det:

Befintlig medlem

Klicka på d "Logga in för att boka". Fyll i din e-post. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

Klicka på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka". I nästa steg väljer du "Anmäl och betala".

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på  "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Om du anmäler ett barn skrivit du in barnets uppgifter samt uppgifter för dig som är målsman. Du har nu skapat ett konto. Det mejlas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka". I nästa steg väljer du "Anmäl och betala".

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mejl maria.israelsson@outlook.com eller sms till telefon 0730-380168.

Visa mer