Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Botkyrka-Rönninge Simsällskaps bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta nedan, efter att ni loggat in. Ni måste alltså vara inloggade för att se platserna som är tillgängliga.( Då försvinner texten "Ej bokningsbar") Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Genom att klicka på varje grupp får ni upp information som träningstider och mål. (Detta behöver du inte vara inloggad för)

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer information www.brss.nu. Tidigare medlemmar har fått information av sin tränare om vilken grupp som är aktuell för kommande termin. 

 

Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Är ni sen tidigare medlemmar, klicka på "Logga in" för att boka Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Betala sedan träningsavgiften för kommande termin. Därefter kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Ny medlem

Klicka på gå vidare för att se grupper och tider. Logga sedan in med din e-post. En engångskod mejlas till er för inloggning.

 

Vissa upplever problem med bokningssidan då man sitter på en Appel-enhet. Prova byt till en PC eller öppna bokningssidan i ett nytt fönster här

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@brss.nu.

Visa mer