Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan.

För att hitta passande nivå/grupp till ditt barn, läs om våra nivåer under fliken Nivåer på hemsidan.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så kontakta kanslist på kansli@hudiksim.com

Observera att vissa grupper kan innehålla två nivåer, ex. Fisken & Hajen i Delsbo. I den gruppen passar barn i både Fisken och Hajen. Gruppen visas dock endast under Fisken i översikten över grupperna.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Visa mer