Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till GK Stjärnans bokningssystem 

 

För barngrupperna:

Om det finns ledig plats i någon av våra barngrupper kan du se detta här nedan. Anmälan för befintliga medlemmar VT2024 öppnar den 15:e Dec kl 9.00. Den 2:e Januari kl 9.00 släpps ev lediga platser för nya deltagare att boka upp sig. Terminen börjar v 3.

 

Våra grupper som är verksamma i Emanuelskolans gymnastiksal (barn födda 2021-2017) är indelade utefter vilket år man är född och vi ber er att anmäla ert barn utefter detta. Vi förbehåller oss rätten att flytta medlemmen om felbokning har skett.

OBS! Vi har ingen köhantering. Dvs i början av varje termin släpps ev ledig platser. 

 

För motionsgrupperna:

Om det finns ledig plats i någon av våra motionsgrupper så kan du se detta här nedan. 

 

Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gkstjarnan.se

Visa mer