Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Anmälan för HT24 breddverksamhet (ej tävlingsgrupper) öppnar:
Nya medlemmar: Anmälan till HT24 öppnar 24 juni kl. 12.00

Befintliga medlemmar breddgrupper: Återanmälan till HT24 öppnar 20 juni kl. 12.00

Vilka grupper som finns till hösten kommer synas på bokningssidan den 20 juni från kl 8.00.

 

Terminsstart HT24* vecka 36. Bokningen stänger fyra veckor efter första träningstilfället, efter det går det inte att boka. 

*Vissa grupper har annat datum för terminstart, exakta datum för våra specifika grupper står när du klickar in på en grupp.

Genom att klicka på ”gå vidare” längst ner på denna sida kan ni boka in er i någon av våra träningsgrupper. Beskrivning av grupperna och dess upplägg hittar du här. Är du nyfiken på hur en träning kan se ut, gå in och kolla på vår digitala uppvisning från HT20. 

Hur man bokar:

  • Ange din e-post och klicka på logga in
  • Fyll i deltagarens personuppgifter (endast vid första inloggningen)
  • En engångskod skickas till din e-post
  • Klicka på deltagarens namn
  • Klicka på den grupp du vill boka och välj ”Reservera en plats”
  • Välj betalningsalternativ (kort eller faktura) och genomför betalningen
  • När bokningen är genomförd kommer du att få betalningsinformation/bekräftelse till din e-post
  • Läs välkomstinformationen. Nu är du välkommen att börja träna när terminen startar igång!

 

Administrationsavgift

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder.  

 

 

Får man prova på innan vi anmäler oss?
Du kan inte prova på i en grupp utan att ha gjort en anmälan till den specifika gruppen. Däremot om du efter första träningstillfället inte känner att du vill fortsätta i gruppen har du möjlighet till återbetalning, så första träningen kan man säga att är som ett prova på tillfälle. Du kan läsa mer om vad som gäller vid återbetalning i vår avbokningspolicy. Deltar man på fler än ett tillfälle sker ingen återbetalning. 

 

Gruppen jag vi vill anmäla till är full

Vissa av våra grupper är populära och blir snabbt fullbokade. Vi har ingen kö vi administrerar till våra grupper. Om någon gör en avbokning kommer den lediga platsen visas här på bokningssidan, då är det till först till kvarn och detta behöver ni själva hålla koll på. Om gruppen ni vill anmäla till är full går det att klicka på "bevaka grupp" för att få en notis via mejl om det blir en ledig plats i gruppen. Har du redan bokat en plats i en annan grupp, men vill byta grupp. Boka då en plats i den nya gruppen och mejla sedan avbokning för att få en återbetalning av den dubbla träningsavgiften. 

 

Det står ”ej öppen” på en grupp jag vill anmäla mig till

Det första du måste göra för att kunna boka en grupp, är att logga in på bokningssidan. Har du loggat in på bokningssidan och det fortfarande står "ej öppen" så är det för att du saknar förkunskapskravet för att anmäla dig till den gruppen. Vissa grupper är fortsättningsgrupper och har förkunskapskrav att man tidigare måste deltagit i en viss grupp. Har du inte rätt behörighet för gruppen kommer den visas som ej öppen, även som inloggad.  

 

Mitt barn fyller 8 i december, när jag ska anmäla till redskap 8-9 år blir det en röd varning och står att hen bara är 7 år, får vi inte anmäla?

Det får ni, åldrarna är bara en rekommendation. Det går fortfarande att klicka er vidare så går bokningen igenom. Undantag gäller vid de förberedande tävlingsgrupperna, där är det viktigt att gymnasterna är födda rätt årtal för grupperna. 

 

Det står att personnumret redan finns registrerat i vårt register
Då har du tidigare registrerat detta personnummer med en annan e-postadress än den du försökt logga in med. Om möjligt ska du logga in med din tidigare angivna e-postadress och göra en bokning, kontakta oss sedan och uppdatera din e-post. Är inte detta möjligt kommer du inte kunna boka en plats till gruppen, innan vi manuellt har gått in och ändrat din e-postadress som är kopplat till detta personnummer. Kontakta oss så hjälper vi dig att ändra e-postadress. Vi svarar så fort vi kan, dagtid under vardagar.

 

 

Kontakt

Innan ni mejlar oss med era frågor vill vi att ni ser om er fråga finns med bland våra besvarade frågor

 

Verksamhetsfrågor och problem vid inloggning: kansli@ngf.se

Fakturafrågor: info@qvickly.io

Avbokning: avbokning@ngf.se

 

Visa mer