Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till SK RAN!

 

Vårens kurser är en gång i veckan på Simhallsbadet, Rosengårdsbadet eller Oxievångsbadet. Kurserna börjar vecka 4  Kursavg 1100kr/simskola och 1250kr/medleyskola (2ggr/vecka). Gäller barn och ungdom. Grupperna är även här indelade i kunskapsnivå efter vad de ska lära sig. 

 

Barnen bör vara 110 cm för att gå kurs i Simhallsbadet och Oxievångsbadet och från 4år. För att vara på Rosengårdsbadet bör barnen vara 120 cm. 

 

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, Tvätta händerna ofta, Hosta och nys i armvecket, Undvik att röra ögon, näsa och mun, Stanna hemma när du är sjuk.,Vi håller avstånd.

Vi har också nya riktlinjer fr o m den 25 januari vilket innebär att vi måste hänsyn till antal person per lokal. Detta har inneburit att viss förändring i tider och nedstängning av vårt bokningssystem.

ENDAST BARN OCH INSTRUKTÖRER får tillåtelse att vara inne vid bassängkanten. Föräldrar får följa med in och hjälpa sina barn med omklädning. Efter lektionen så är det dusch hemma som gäller!

Hoppas att alla har förståelse och hjälper oss att hålla dessa riktlinjer.

 

 

OBS! Åldern är bara cirka. Kunskap går före! Fortsätt boka!

 

Frågor

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@skran.se eller  på telefon 040 288160 under vår telefontid  onsdag 13-16 och torsdag 9-13.

 

Visa mer