Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Simklubben RANs simkurser!

Barnen bör vara 110 cm för att gå kurs i Simhallsbadet och Oxievångsbadet och från 4år. För att vara på Rosengårdsbadet bör barnen vara 120 cm och 6år.

Kallelse/bekräftelse kommer att bifogas vid bokningen. På fakturan ser ni datum o tid för kursen. På hemsidan kan ni också se start, slut och när simskolan är ledig.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, Tvätta händerna ofta, Hosta och nys i armvecket, Undvik att röra ögon, näsa och mun, Stanna hemma när du är sjuk, Vi håller avstånd.

Enligt riktlinjer för inomhus gäller följande riktlinjer:

ENDAST BARN  och en förälder får tillåtelse att vara inne vid bassängkanten.  Efter lektionen så är det dusch hemma som gäller!

Hoppas att alla har förståelse och hjälper oss att hålla dessa riktlinjer.

OBS! Åldern är bara cirka. Kunskap går före! Fortsätt boka!

Frågor

Medlemsavgift betalas per kalenderår (jan-dec) för att kunna delta i våra kurser. Avgiften ska också gå vidare Skånes simförbund och Svenska Simförbundet samt försäkringar i verksamheten.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@skran.se eller  på telefon 040 288160 under vår telefontid  onsdag  10-14 och torsdag 10-14.

Visa mer