Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Simklubben RANs simkurser!

VÄLKOMMEN till Simklubben RANs kurser hösten 2022!

Våra kurser är indelade i olika nivåer och i bokning ser ni de olika delmål som barn o ungdomar ska lära sig.

Kallelse kommer att skickas ut veckan före start (v34), gå även in på vår hemsida under simskola för att se start tid och grupper. På fakturan ser ni datum o tid för kursen.

1 förälder får följa med in till badet.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, Tvätta händerna ofta, Hosta och nys i armvecket, Undvik att röra ögon, näsa och mun, Stanna hemma när du är sjuk, Vi håller avstånd.

Hoppas att alla har förståelse och hjälper oss att hålla dessa riktlinjer.

OBS! Åldern är bara cirka. Kunskap går före! Fortsätt boka!

Frågor

Medlemsavgift betalas per kalenderår (jan-dec) för att kunna delta i våra kurser. Avgiften ska också gå vidare Skånes simförbund och Svenska Simförbundet samt försäkringar i verksamheten.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@skran.se eller  på telefon 040 288160 under vår telefontid  onsdag  10-14 och torsdag 10-14.

Visa mer