Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Simklubben RANs simkurser!

Till sommaren har vi kurser på Rosengårdsbadet (V 25-27) gratis prova på.

Segevångsbadet (v 25-33) 3 3veckors perioder. Kursavgift 800kr + medlemsavg 300kr för barn o ungdomKursavgift för vuxna  900kr + medlemsavg 300kr.

OBS! Prova på kurs på Segevångsbadet kan bokas endast för de som är 12-18 år och är gratis. Ett projekt för de som behöver simkunskaper och tester för skolbetyget.

Höstens kurser kan bokas av medlemmar fr om 7 juni kl. 12.00 även om det står ej öppen och 14 juni kl. 12.00 öppnas bokningen för allmänheten.

Barnen bör vara 110 cm för att gå kurs i Simhallsbadet och Oxievångsbadet och från 4år. För att vara på Rosengårdsbadet bör barnen vara 120 cm. På Segevångsbadet bör barnen vara 130 cm men här använder vi plattform för de barn som inte kan stå själva i vattnet.

Kallelse/bekräftelse kommer att bifogas vid bokningen. På fakturan ser ni datum o tid för kursen.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, Tvätta händerna ofta, Hosta och nys i armvecket, Undvik att röra ögon, näsa och mun, Stanna hemma när du är sjuk, Vi håller avstånd.

Enligt riktlinjer för inomhus gäller följande riktlinjer:

ENDAST BARN OCH INSTRUKTÖRER får tillåtelse att vara inne vid bassängkanten. Föräldrar får följa med in och hjälpa sina barn med omklädning. Efter lektionen så är det dusch hemma som gäller!

Hoppas att alla har förståelse och hjälper oss att hålla dessa riktlinjer.

OBS! Åldern är bara cirka. Kunskap går före! Fortsätt boka!

Frågor

Medlemsavgift betalas per kalenderår (jan-dec) för att kunna delta i våra kurser. Avgiften ska också gå vidare Skånes simförbund och Svenska Simförbundet samt försäkringar i verksamheten.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@skran.se eller  på telefon 040 288160 under vår telefontid  onsdag 13-16 och torsdag 9-13.

Visa mer