Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vår bokningssida.

SIMSKOLA TERMIN 1 HT-22

Nästa termin startar vecka 35.

Priobokningen öppnar 28/7 från kl 09.00. För nya deltagare öppnar bokningen 2/8 från kl 09.00.

Efter bokning skickar vi ut en avisering om betalning inom några dagar.

Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor.

De olika nivåerna släpps vid olika klockslag:

Baddare Ny och Fortsättning släpps klockan 09.00.

Pingvinen Ny släpps klockan 09.10.

Utmanaren släpps klockan 09.10.

Pingvinen Fortsättning släpps 09.20

Fisken Ny och Fisken Fortsättning släpps klockan 09.30.

Hajen Ny, Hajen Fortsättning samt Delfinen Medley klockan 09.40.

Teknikskola Ny, Teknikskola Fortsättning och Teknikskola Mix släpps klockan 09.50.

Livräddning Steg 1 & 2 släpps klockan 10.00.

SEXÅRSVERKSAMHET HT-2022

Nästa kurs startar vecka 34 alternativt vecka 42. Bokningen öppnar den 2/8 från klockan 09.00.
Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor.

OBS! Endast en bokning per barn. Begränsat antal platser.

VUXENCRAWL HT-2022

Nästa kurs startar vecka 35. Priobokningen öppnar 9/8 från kl 09.00. För nya deltagare öppnar bokningen 12/8 från kl 09.00.

VUXENSIM HT-2022

ANPASSAD SIMTRÄNING HT-2022

Nästa kurs startar vecka 35. Bokningen öppnar 9/8 från kl 09.00. Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor.

MASTERS

Höstens bokning är öppen. Skicka ett mejl till simning@vaxjosimsallskap.com för frågor.

SIMSEKTIONEN

Höstens bokning för våra träningsgrupper är öppen. Skicka ett mejl till traning@vaxjosimsallskap.com för frågor.

SIMHOPPSSEKTIONEN

Höstens bokning för nybörjare är öppen. Skicka ett mejl till simhopp@vaxjosimsallskap.com vid frågor.

KONSTSIMSSEKTIONEN

Höstens bokning för nybörjare är öppen (D-gruppen). Skicka ett mejl till konstsim@vaxjosimsallskap.com för frågor.

ÖVRIGT

Här hittar du möjlighet att lägga in dig som stödmedlem i Växjö Simsällskap samt att enbart betala licens -och medlemsavgift för vår Mastersverksamhet (gäller dig som tävlar för Vöss, men inte tränar).

BOKNINGS- OCH BETALNINGSVILLKOR

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en transaktionsavgift mellan 9-59 kr. För att ta del av våra boknings- och betalningsvillkor i sin helhet klicka här.

HUR MAN BOKAR GRUPP:

Instruktioner för hur du bokar grupp hittar du genom att klicka på "Så fungerar det" högst upp till höger på sidan.

BEVAKA FULLBOKAD GRUPP:

Man kan välja att bevaka en fullbokad grupp. Om någon avbokar sig får alla som bevakar gruppen ett mejl om att det finns en plats ledig, det är då först till kvarn som gäller. Observera att ni enbart kan boka in er på egen hand om ni inte har en annan bokning. Är ni bokade i en grupp måste ändringen göras av oss på VÖSS kansli och då kan vi enbart hjälpa er måndag-fredag under kontorstid.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@vaxjosimsallskap.com eller på telefon 0470-46650.

Visa mer