Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt anmälnings- och bokningssystem

Här loggar du in, för att sedan gå vidare och anmäla dig som stödmedlem eller till någon av föreningens grupper.

Här ser du om det finns ledig plats i de grupper som har begränsning. Filtrera på kategori, ålder mm.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar dig eller ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.savedalensaik.se och gå därifrån vidare till respektive sektion.

Hur man bokar:
Ny medlem

Skriv din mailadress och klicka på knappen "Logga in". Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Fyll i dina och ev barns registeruppgifter, därefter får du välja vilken medlem som du vill boka för.

Befintlig medlem

Skriv din mailadress och klicka på knappen "Logga in". Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter kan du anmäla dig själv eller ditt barn. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Välj huvudgrupp, så ser du de olika anmälningsgrupperna. Välj aktuell grupp och klicka sedan på "Reservera en plats" längst ner. Du kommer då till betalningssidan. Du kan betala med kontokort, faktura (avgift på 9-59 kr tillkommer) eller delbetala (avgift på 9-59 tillkommer samt ränta).

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Glöm inte att ladda ner medlemsappen, se guiden för mer info.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail avgift@savedalensaik.se eller kansli@saik.nu (Friidrottsektionen)

Visa mer