Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

ÅTERANMÄLAN TILL GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER

Återanmälan till våra grupper utan krav på förkunskaper är stängd för hösten 2020. Återanmälan inför våren 2021 öppnar i slutet av december.

ANMÄLAN FRÅN INTRESSELISTAN TILL GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER.

Kvarvarande lediga platser i våra grupper utan krav på förkunskaper i BoU, cheer och trupp går att boka här nedan. Bokar man en plats nu går det att börja vid första möjliga träningstillfälle (ej vecka 44 då det är höstlov).

Ett tips vid anmälan är att filtrera listan efter födelseår. Då slipper ni riskera att göra anmälan till en grupp som inte omfattar det födelseår den som anmäls har.

GÖR EN BOKNING
Logga in ovan för att sedan gå vidare till grupperna. Läs alltid våra anmälningsvillkor innan ni slutför betalningen!

När man valt en plats i en grupp där det finns lediga sådana reserveras den preliminärt i 15 minuter medan man slutför bokningen och betalningen. Om man inte slutför bokningen och betalningen inom 15 minuter släpps platsen tillbaka till bokningssidan.

Vid samtliga betalningar som gäller bokning av plats i en ordinarie grupp gäller att det tillkommer en administrationsavgift på mellan 39:- - 69:- utöver kostnaden för deltagandet i gruppen. Denna visas först i samband med att man väljer betalningsalternativ. Vi har valt att särredovisa den i stället för att baka in den i (och därmed höja) medlemsavgiften.

OBS - Viktigt! Välj aldrig betalningsalternativet delbetalning om det visas i samband med att ni slutför bokningen nedan. Sportadmin/Billmate tar ut orimliga avgifter vid delbetalning men tyvärr kan vi inte inaktivera det valet. Vi rekommenderar att man i första hand väljer att betala med kort eller faktura 14 dagar. Vill ni delbetala så betala med ett eget kreditkort och gör sedan delbetalningarna enligt era betalningsvillkor för kreditkortet. Vid betalning mot annat alternativ än kort tar Sportadmin/Billmate en kreditupplysning.

Vid bokning av plats vid speciella arrangemang (som läger) eller vid köp av SOL-prylar ingår administrationsavgiften i beloppet om man betalar med kort men inte om man betalar mot faktura.

Läs alltid informationen om våra avgifter och om betalning på vår hemsida innan bokning. Ni hittar den på www.solgf.se/avgifter och www.solgf.se/betalning.
Visa mer