Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

ÅTERANMÄLAN TILL GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER

Återanmälan till våra grupper utan krav på förkunskaper är stängd för hösten 2020. Återanmälan inför våren 2021 öppnar i slutet av december.

ANMÄLAN FRÅN INTRESSELISTAN TILL GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER.

Bokningssidan för plats i grupper som inte har krav på förkunskaper är nu stängd för hösten 2020. Den kommer att öppna igen kring årsskiftet inför vårterminen. Information om när det sker sänds ut till alla på vår intresselista under december. Gör därför en anmälan till intresselistan om ni vill ha den informationen. Ni hittar länk till den på vår hemsida solgf.se/anmalan.GÖR EN BOKNING
Logga in ovan för att sedan gå vidare till grupperna. Läs alltid våra anmälningsvillkor innan ni slutför betalningen! Notera att vi inte har några provomgångar innan avgifterna ska betalas.

När man valt en plats i en grupp där det finns lediga sådana reserveras den preliminärt i 15 minuter medan man slutför bokningen och betalningen. Om man inte slutför bokningen och betalningen inom 15 minuter släpps platsen tillbaka till bokningssidan.

Vid samtliga betalningar som gäller bokning av plats i en ordinarie grupp tillkommer en administrationsavgift på mellan 29:- - 69:- utöver kostnaden för deltagandet i gruppen. Denna visas först i samband med att man väljer betalningsalternativ. Vi har valt att särredovisa den i stället för att baka in den i (och därmed höja) medlemsavgiften.

Önskar ni delbetala avgifterna rekommenderar vi att ni i första hand väljer att betala med eget kreditkort och därefter gör delbetalningarna enligt era betalningsvillkor för kreditkortet. Väljer ni delbetalning via Sportadmin/Billmate (alternativet visas om beloppet är på 500:- eller mer) notera de extra kostnader som tillkommer vilka är höga när det totala beloppet är relativt lågt.

Vid betalning mot annat alternativ än kort tar Sportadmin/Billmate en kreditupplysning.

Vid bokning av plats vid speciella arrangemang (som läger) eller vid köp av SOL-prylar ingår administrationsavgiften i beloppet om man betalar med kort men inte om man betalar mot faktura.

Läs alltid informationen om våra avgifter och om betalning på vår hemsida innan bokning. Ni hittar den på www.solgf.se/avgifter och www.solgf.se/betalning.
Visa mer