Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till Falu Gymnastikklubbs bokningssida!

Här visas alla våra träningsgrupper i respektive sektion. Klicka på önskad grupp för att ta del av mer information. Är du osäker på vilken grupp som passar ditt barn/dig, gå in på vår hemsida: www.falugk.se eller kontakta oss via e-post på: info@falugk.se

Bokningen för terminens grupper öppnar i följande prioriteringsordning:

1. 20 juni: Bokning/förtur till grupp enligt föregående termin
2. 27 juni: Bokning/förtur för föregående termins medlemmar att kunna byta till annan grupp
3. 30 juni: Bokning för icke medlemmar

Terminen startar vecka 36 och avslutas preliminärt vecka 48, med träningsuppehåll i samband med skollov. (Undantag AG-dreams som startar vecka 35 och avslutar vecka 49).

Hur du bokar:

- Klicka på "Gå vidare"
- Fyll i din e-postadress i fältet längst upp på bokningssidan, klicka sedan på "Logga in"
- Det skickas nu en engångskod till angiven e-postadress, skriv in engångskoden (giltig i 20 min)
- Därefter får du välja vilken person du vill boka plats för, finns personen ej inlagd i vårt system sedan tidigare fyller du i personnumret och klickar på "vidare"
- Finns det fler personer som ska bokas in i grupp klicka på varje medlems namn eller "Lägg till ny deltagare" om personen ej finns inlagd i vårt system sedan tidigare
- Klicka sedan på önskat gruppval
- Klicka på "Reservera en plats" längst ner
- Du kommer nu ta del av och acceptera köpvillkoren
- För att boka platsen klicka på "Genomför bokning" längst ner
- Du kommer nu vidare till betalningsalternativen
- Välj betalningsalternativ