Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Anmälan till Cirkus Cirkör
Här anmäler dig till våra kurser! Välj din kurs i listan nedan.

Om du är under 18 år måste målsman anmäla dig. https://www.konsumentverket.se/fragor-och-svar/avtal-och-mallar/far-man-inga-avtal-med-en-omyndig-person/
Obs! Notera avbokningsreglerna!

Innestående kursavgift från nedlagd kurs vt20
Under juli månad är det inte möjligt att använda innestående belopp vid bokning av höstens kurser. Om du vill boka och har ett innestående belopp så gör din bokning och välj betalsätt för att få bokningsbekräftelse. Skicka sedan ett E-postmeddelande till kurser@cirkor.se och be at få ditt innestående belopp återbetalt. Återbetalningen kommer att ske i augusti månad.

Botkyrkarabatt
Om deltagaren är skriven i Botkyrka kommun så har ni rätt till Botkyrkarabatt. Botkyrkarabatten är 600 kronor per kurs förutom Funlinekurserna som är halvtermin där det blir 300 kronors rabatt per kurs. Det finns tillvalsrutor för Botkyrkarabatterna som du klickar i i samband med bokningen.

Väntelista
Om kursen du önskar boka är full så kan du ställa dig/ditt barn på väntelista till den kursen. Det går till så att du klickar på den röda knappen "prenumerera" när du är inne i kursbokningsformuläret för den fulla kursen. Då hamnar du på en mejlinglista och om det blir en avbokning så får du ett mejl att det finns en plats ledig. Då gäller det att snabbt logga in och boka! Den som är först med att anmäla får platsen.

Betalning
Betalning sker digitalt med bankkort, faktura eller per delbetalning i samarbete med Billmate. En administrativ avgift om 9-59 kronor tillkommer vid alla betalningar. Avgiftens storlek beror av storleken på fakturabeloppet. Bekräftelse på bokning skickas via mejl så snart bokningen är genomförd. För att behålla din plats på kursen så behöver du betala senast sista betalningsdatum.

Medlemsavgift
Enligt Cirkus Cirkörs stadgar är man som medlem skyldig att betala medlemsavgift. Medlemsavgiften betalas en gång per år och gäller för alla som går kurs hos Cirkus Cirkör och gäller under aktuellt kalenderår. Medlemsavgiften är 50 kronor/kalenderår. Medlemskapet läggs på automatiskt på fakturan en gång/år.

Medlemskapet
Medlemskapet knyts till deltagarens personnummer, och medlemskapet är därmed personligt.

Avbokning och återbetalning
När du har aviserats för en kurs behöver du välja något av betalalternativen för att inte åka ur kursen vid sista betalningsdatum. När du väljer Betalsätt gör du ett köp hos oss, din kursplats är bekräftad och du blir skyldig att betala kursavgiften.

Vi följer distansavtalslagen (SFS 2005:59) vilket innebär att du har två veckors ångerrätt om du har bokat kursen på distans. Om du ångrar din bokning inom två veckor efter köpet så ska du höra av dig snarast genom att mejla kurser@cirkor.se. Administrationsavgiften på 9-59 kronor per betalning betalas inte tillbaka vid avbokning.

Förutom distansavtalslagen så betalar vi tillbaka kursavgiften minus administrationsavgift om du avbokar senast två veckor innan kursstart. Efter det återbetalas ingen avgift utan uppvisande av läkarintyg.

● Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen till kurser@cirkor.se
● Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den kurs/grupp du är anmäld till.

Kontakt

Du är alltid välkommen att höra av dig till kurser@cirkor.se eller 08-531 99 844 ifall du har frågor om våra kurser, bokning eller betalning.

GDPR
Läs gärna hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter: GDPR och Cirkus Cirkör

Visa mer