Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

 

Om det finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på födelseålder och på plats.

I våra bredd- och barngrupper har vi inget kunskapskrav utan vi utgår från ålder.

Vårt mål är att kunna bedriva träningarna på en nivå som passar alla. När ett barn är redo att flyttas till en tävlingsgrupp från en breddgrupp så bestäms detta i samråd med gruppernas huvudledare samt barnet och dess föräldrar. Inför varje terminstart så tittar vi över detta.

"Så här fungerar vår anmälan" samt "Frågor & Svar" hittar ni här: http://www.staffanstorpsgk.se/start/?ID=172847

Ej bokningsbar = Ni är inte inloggade, anmälan för gruppen har inte öppnat än eller att anmälan enbart är öppen för befintliga medlemmar.

Fullbokad = gruppen är full, och det går att sätta upp sig som reserv. Vid ledig plats skickas automatiskt mejl till reservlistan och först till kvarn principen gäller.

Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Om en grupp är full så sätt gärna upp sätt gärna upp er som reserv, då skickas det automatiskt mejl när det finns plats och först till kvarn gäller.

Nytt för hösten 2020: En administrationsavgift på 9-59 kr tillkommer per betalning för att täcka transaktionskostnaderna och nya automatiserade funktioner i systemet vi använder. 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail staffanstorpsgk@gmail.com

Visa mer