Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej och Välkomna till vår bokning som öppnar måndag vecka 50!


Om du varit aktiv i en grupp nu under höstterminen har du fått en avisering för vårterminen via mail. Du svarar alltså på aviseringen och behöver inte anmäla dig här. 


Här under kommer massa viktig information som du behöver ta del av innan du anmäler dig i en grupp.

För att se information om åldrar, träningstider, hallar, kostnader och om det finns platser kvar i gruppen så klickar du på respektive grupp. 


Får jag prova på i en grupp innan jag anmäler mig?
Nej, du måste vara anmäld i en grupp för att få prova på. Läs mer om våra regler kring Prova på och avbokningsregler i fliken MEDLEMSINFORMATION/VT 2021/Information om anmälan till grupper

Detta gäller vid återbetalning:

Information om anmälan till grupperFör bokningar till Gefle Gymnastikförening

"Logga in för att boka", fyll i din e-postadress och följ instruktionerna för att göra en bokning. Det kan ta några minuter innan engångskoden kommer till er e-post.
Här finns mer  viktig information som ni ska läsa: Information om anmälan till grupperÄr ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så klicka på gruppen för att få upp mer information om den, samt vilka förkunskaper som behövs, eller ta en titt på hemsidan. Avgift och Uppgift i en ideell förening

Då vi är en ideell förening med egna hallar så är avgiften för att träna i en grupp både medlemskap, träningsavgift och också att hjälpa till lite i föreningen (gäller ej för läger och motionsgrupper). 

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara med i en ideel förening: Information om anmälan till grupperNu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Det innebär att när ni valt grupp kommer ni att få välja mellan kortbetalning, delbetalning eller fakturaköp för att kunna genomföra en bokning. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 


Genom att anmäla er godkänner ni hantering av era uppgifter i enlighet med vår intigritetspolicy. Mer information:
https://drive.google.com/drive/folders/1NCnYbCKaV9DUqGxXMIzNmVzCfxpes6cF


Visa mer