Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Anmälan är öppen för aktiva medlemmar

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto, skriv in din mailadress och klicka på knappen "Logga in".

En engångskod mailas nu till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem/ställa i kö

Skriv in din mailadress och klicka på knappen "Logga in ".

Det står då att ingen medlem finns registrerad på mailadressen, fyll i ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Om anmälan är öppen för nya deltagare kan ni klicka på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Om ingen grupp är öppen för nya deltagare kan ni istället ställa er i kö, följ då anvisningarna på hemsidan under fliken "köanmälan"

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta gärna respektive huvudledare eller maila till föreningsmailen på enkopingsgymnastik@gmail.com

Visa mer