Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

Finns det lediga platser i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats. Klicka på gruppen för att få upp mer information kring vilken sektion lagen tillhör, tävling eller träning. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info. www.sofiagf.se

 

Hur man bokar:
Ny medlem
Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem Har du redan ett konto (har du en plats sedan tidigare i föreningen) klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Du kan enbart göra en bokning. Vill ni byta grupp/tid kontakta då kansliet.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@sofiagf.se

 

Visa mer