Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem!

 

Finns det ledig plats i någon av våra simskolegrupper kan du se detta här nedan.

VIKTIGT! Klicka in på Simskola/"Information om nivåerna i simskolan" (ESK:s hemsida) för mer information om respektive nivå samt vilka förkunskaper som behövs.
http://www.eskilstunasimklubb.se/Simskola/informationomnivaernaisimskolan/

 

Nyhet - Administrationsavgift
Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9-59 kr.

 

 

 

Hur man bokar: 

 

Befintlig medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Ni som redan är medlemmar ska använda en av de mailadress som ni har anmält till klubben tidigare för att få upp de medlemmar som är kopplade till den. 

Därefter får du välja vilken befintlig medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen som ännu inte är medlemmar klickar du på "Ny deltagare". 

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Reservera en plats" längst ner. Följ därefter instruktionerna för att genomföra bokning och betalning av avgiften. 

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din betalning. 

 

 

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in den engångskoden. 

Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. 

Klicka sedan på den grupp som du vill boka.  Klicka på "Reservera en plats" längst ner. Följ därefter instruktionerna för att genomföra bokning och betalning av avgiften. 

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din betalning. 

 

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på simskola@eskilstunasimklubb.se (frågor om simskolan) eller kansli@eskilstunasimklubb.se (frågor om betalningar).

Visa mer