Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

Här kan du se om det finns lediga platser i våra grupper. Klicka på gruppen för att få upp mer information.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så hör av er till oss på akarpsgymnastik@gmail.com

Ej öppen = Om en grupp är stängd kan det bero på att anmälan inte öppnat för terminen ännu. Det kan också bero på att våra medlemmar har förtur till att anmäla sig eller att det krävs förkunskap för att anmäla sig till gruppen.

Fullbokad = Om gruppen är full kan du välja att bevaka gruppen för att automatiskt få ett mail om det blir en ledig plats. Det är först till kvarn som gäller och det går inte att bevaka de grupper som kräver förkunskap. Har ert barn gått på gymnastik tidigare så kontakta oss för att stämma av nivå och tillgänglighet i grupperna.

För att bevaka en grupp går man in på gruppen och trycker sedan på logga in. Inför varje termin töms alla bevakningar, det vill säga att man måste gå in och bevaka på nytt om man ännu inte fått en plats.

Vid bokning till en grupp som inte passar i ålder kommer personen att plockas bort från gruppen.

Betalning

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att betala avgiften direkt med kort så undviker man påminnelseavgifter. Alla våra fakturor skickas ut via mail. Var alltid noga med att kolla skräpposten när du gjort din anmälan om du väljer faktura och den inte kommer i din inkorg.

Väljer du att betala via faktura vill vi göra dig uppmärksam på att den skall betalas inom 14 dagar. Betalas inte fakturan i tid så tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

En administrationsavgift mellan 9-59 kr tillkommer på samtliga betalningar för att täcka automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen.

Ångerrätt

• Inom 14 dagar efter genomförd bokning, ska eventuell avbokning meddelas
  • Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen till akarpsgymnastik@gmail.com
  • Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den kurs/grupp du är anmäld till.

Återbetalning

• Återbetalning efter ångerrättstiden gått ut kan ske efter 1-2 träningstillfällen om avbokning meddelas senast dagen efter det andra träningstillfället. Ingen återbetalning görs efter detta.
  • Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen till akarpsgymnastik@gmail.com

OBS! Ingen återbetalning görs av administrationsavgiften från Billmate (kort- och fakturaavgift)

Har ni frågor kontakta oss gärna på akarpsgymnastik@gmail.com

Visa mer