Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till bokningssystemet för Bagarmossens Kärrtorp BK

Om Knattefotbollsskolan

Nu är äntligen anmälan för Knattefotbollsskolan öppen. I år riktar sig Knattefotbollsskolan till flickor och pojkar födda 2016.

Knattefotbollsskolan bygger verksamheten på glädje där spelare får prova på att leka med boll och vara tillsammans i grupp. Vi kommer att hålla till på Kärrtorps IP onsdagar mellan 17-18 med start under april månad.

Varje träning innehåller uppvärmning, diverse lekar, övningar med boll, matchspel och avslutning med BKBK-ramsan.

Vad kostar det och vad ingår?

Avgiften för Knattefotbollsskola för barn födda 2016 är 1300 kr + 100 kr i medlemsavgift. Därtill tillkommer en administrativ avgift från det bolag som hanterar våra fakturor.

vad ingår?

I avgiften ingår 12 träningstillfällen (6 under våren och 6 till hösten) Craft t-shirt, shorts, strumpor, vattenflaska och boll till ett värde av ca 650 kronor.

Har ni frågor angående Knattefotbollsskolan  kontakta oss via mail: knattefotbollsskolan@bkbk.se

Påskcamp v.14

BKBK:s Påskcamp v.14 riktar sig till dig som är född 2008–2013 och har som mål att utvecklas som fotbollsspelare!

Grupperna delas in baserat på ålder, fokus ligger på spelarnas individuella utveckling. Duktiga instruktörer tillsammans med föreningens sportchefer ansvarar för träningsverksamheten.

Inriktningen på Påskcampen är uteslutande tekniska färdigheter såsom att driva, vända, finta, dribbla, passning, mottagning, skjuta och göra mål!

Begränsat antal platser, vi rekommenderar därför att anmäla er så snart som möjligt!

Anmälan är bindande och plats garanterad så snart vi erhållit betalning. Om vi på grund av rådande läget inte kan genomföra campen så återbetalar vi avgiften dock inte administrationsavgiften ca 49 kr.

Visa mer