Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Här bokar du ditt medlemskap!

Välkommen som medlem i KFUM Central! 

Du kan bli medlem genom att antingen klicka dig vidare här eller genom att besöka oss på Rosengatan 1. 
Vi har olika verksamheter så som exempelvis kör-, basket-, gymnastik- och lägerverksamhet. Det finns två sätt att bli medlem i KFUM Central. Antingen blir du medlem via någon av våra medlemsföreningar , du är då automatiskt medlem i KFUM Central eller så direktansluter du dig till KFUM Central och blir då inte medlem i någon medlemsförening. Ni som vill t.ex.  gymma, gå på mixträning eller ha ett enskilt medlemskap ansluter er direkt till KFUM Central via denna bokning. 

Hur man bokar: 
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som passar ditt medlemskap. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt medlem genom att skapa ett konto, du behöver även välja en medlemsgrupp och boka.

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@kfumcentral.se eller på telefon 08-120 114 00.

Visa mer