Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vår anmälningssida! Tryck på visa mer 

Skriv ert barns fullständiga personnummer, namn, adress och kontaktuppgifter (mail, tel) till vårdnadshavare så får ni ett svar med bokningsinformation. 

____________________________________________________________

 
Här anmäler ni er främst till vår skridskoskola.

Hur man bokar: 
Ny medlem

Klicka på den röda knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den röda knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt anmäld bara genom att skapa ett konto utan du behöver också välja grupp.

 

 

Vår skridskoskola vänder sig till  barn från 3 år som är intresserade av att prova på konståkning under lekfulla former. Enda kravet på förkunskap är att barnen ska kunna stå på skridskorna och själva kliva upp om de ramlar. Kostnad 500:- i träningsavgift per Termin och 350:- i medlemsavgift per säsong.  

Att åka skridskor kommer de att få lära sig hos oss!

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail skridskoskolan@kkiskristallen.se 

Visa mer