Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Malmö Burlöv GK Juniors bokningssystem för befintliga medlemmar!

Våra deltagare i sommarskolan 2020 räknas som befintliga medlemmar.
Ni loggar in med mailadressen ni registrerade för sommarskolan dvs samma som ni fick mailet med länken till.

Logga in och välj sedan önskad aktivitet nedan samt följ instruktionerna.

Vi förbehåller oss rätten att slå samman intillliggande träningsgrupper vid för låg bokningsgrad.

• Träning  v14-v24
  • Uppehåll v25
  • Sommarträning i större grupper v26-v32
  • Uppehåll v33
  • Träning  v34-v42

OBS! Ingen träning på röda dagar. Detta gäller hela säsongen om inget annat meddelas!

För frågor gällande anmälan eller önskemål om mer än ett träningstillfälle per vecka ber vi er maila oss på juniormbgk@gmail.com.

I samband med att ett köp via faktura görs tas en kreditupplysning via vår samarbetspartner Creditsafe. Notera att denna upplysning inte syns för tredje part, därför påverkar den inte dina möjligheter att få banklån etc. En omfrågandekopia skickas hem till din folkbokföringsadress. Känner du inte till att du genomfört ett köp på nätet via Billmate ber vi dig ringa Billmates kundtjänst på 040-30 35 00.

Med vänliga hälsningar,

Juniorkommittén