Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem!

Uppe i högra hörnet hittar ni instruktioner om hur inloggning och bokning går till (Så fungerar det)

BOKNING & BETALNING
Betalning sker direkt vid bokning. Ni väljer önskat betalningssätt (kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning). En administrationsavgift tillkommer på upp till 59 kr, beroende på belopp. Bokningen är genomförd först efter betalningsbekräftelse.

Anmälan till Träningskompaniet
Välj "Träningskompaniet" under kategorier och se vilket medlemsskap som matchar dig.

Anmälan till Parkourgrupper
De utövare som redan har en plats hos oss bokar sin plats för nästa termin genom att betala via den avisering som kommer nå er under juni. OBS! Om ditt barn är ledarbarn behöver du inte boka en plats och ni kommer inte att få en avisering.

Öppet för nya medlemmar från 7 juni via denna bokningssida.

Anmälan till Barngymnastikgrupper
Välj "Barngymnastik" under kategorier och se vilken grupp som passar ditt barn. Observera att grupperna är åldersindelade och du kan endast boka in ditt barn i rätt åldersgrupp.

Datum för bokning av platser i barngymnastiken:

Prioperiod 1 = Prioperiod för de gymnaster som redan har en plats i barngrupp & som önskar boka plats i befintlig grupp till kommande termin. Öppen mellan 17 maj - 31 maj.

Prioperiod 2 = Prioperiod för de gymnaster som redan har en plats i barngrupp hos oss men som önskar byta grupp till en annan med motsvarande ålder. Öppen från och med 1-6 juni.

Bokningsperiod 3 = Öppen för nya medlemmar från och med 7 juni.

Då vi följer kraftiga restriktioner för antal deltagare per grupp är våra platser just nu begränsade, vartefter som vi får klartecken kommer fler platser att öppnas upp.
- Är en grupp grön finns lediga platser
- Är en grupp röd är grupper tyvärr fullbokad.

Du kan välja att prenumerera/bevaka en full grupp för att få en notis via mail när/om det blir en plats ledig.

Datum för bokning av platser i familjegymnastiken:

På grund av pandemin och de restriktioner vi har att förhålla oss till kunde vi VT21 tyvärr inte starta familjegymnastiken. Vi håller nu tummar och tår att kunna starta familjegymnastik för barn födda 2018. Vid bokning till familjegymnastiken HT21 skickar vi en avisering till betalning i efterhand när vi med säkerhet vet att vi att vi kan starta.

Bokningsperiod 1: Gäller för alla barn som köat för att börja på familjegymnastik hos oss. Prioperiod 1 är öppen 17 maj - 31 maj.

Bokningsperiod 2: Från och med 1 juni  är anmälan till familjegymanstiken öppen för alla.

Anmälan till Truppgymnastikgrupper
Välj "Truppgymnastik" under kategorier och se vilka grupper det finns lediga platser i. Observera att grupperna är åldersindelade och du kan endast boka in ditt barn i rätt åldersgrupp.

Våra gymnastikgrupper för barn 10 år+ behöver du anmäla dig till via formulär, som du hittar här.

Boknings-/Köpevillkor
Avanmälan innan terminsstart
Återbetalning av terminsavgift, medlemsavgift och ev. licensavgift sker om avanmälan meddelas skriftligen till kansli@wgf.nu innan terminen startar.

Avanmälan efter första och andra träningstillfället
Om ert barn inte skulle trivas eller av någon annan anledning inte vill fortsätta efter första eller andra tillfället, hör ni av er till oss antingen för gruppbyte i mån av plats eller möjlighet till återbetalning. Ingen återbetalning görs för medlemsavgift eller av försäkring/licensavgift.

Avanmälan efter tredje träningstillfället
Efter tredje träningstillfället görs ingen återbetalning.

Ingen återbetalning sker av Billmates administrationsavgift (kort- och fakturaavgift) oavsett när avbokningen av platsen sker.

Information om behandling av personuppgifter
Det är viktigt för oss i Waxholms Gymnastikförening (WGF) att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi sparar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning.

Vi kan komma att dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter.
Vill du inte att vi registrerar dina uppgifter så har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot dig som medlem.

Visa mer