Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem!
Uppe i högra hörnet hittar ni instruktioner om hur inloggning och bokning går till (Så fungerar det)


BOKNING & BETALNING
Betalning sker direkt vid bokning. Ni väljer önskat betalningssätt (kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning). En administrationsavgift tillkommer på upp till 59 kr, beroende på belopp. Bokningen är genomförd först efter betalningsbekräftelse.

 

OBS! From vecka 14 och framåt betalar du endast 50% av träningsavgiften i våra barn-, gymnastik och parkourgrupper. Vi skickar er en avisering till betalning efter det att bokningen är genomförd. Ni väljer önskat betalningssätt (kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning). En administrationsavgift tillkommer på upp till 59 kr, beroende på belopp. Platsen är bekräftad först efter det att betalningen är genomförd.

 

Anmälan till Träningskompaniet 
Välj "Träningskompaniet" under kategorier och se vilket medlemsskap som matchar dig. 


Anmälan till Barngymnastikgrupper och Parkourgrupper
Välj "Barngymnastik"/"Parkour" under kategorier och se vilken grupp som passar ditt barn. Observera att grupperna är åldersindelade och du kan endast boka in ditt barn i rätt åldersgrupp. 


Datum för bokning av platser i barngymnastiken & parkouren:
Då vi följer kraftiga restriktioner för antal deltagare per grupp är många av våra grupper fulla och därmed stängda för anmälan. 

- Är en grupp grön finns lediga platser
- Är en grupp röd är grupper tyvärr fullbokad.

Du kan välja att prenumerera på en full grupp för att få en notis om det blir en plats ledig.  


Datum för bokning av platser i familjegymnastiken:
Pga pandemin och de restriktioner vi har att förhålla oss till planerar vi att starta familjegymnastiken vecka 10. Därför gäller följande specifikt för familjegymnastiken.

I slutet av januari kommer vi att skicka en avisering med betalningslänk till befintliga medlemmar i familjegymnastiken. För att behålla er plats VT21 betalar ni för platsen inom avsatt tid. Vet ni redan nu att ni inte vill delta, var vänlig avboka er plats genom att klicka på "jag vill inte vara med" inne i aviseringen. 

Nya medlemmar till familjegymnastiken anmäler sig via knappen "anmälan till familjegymnastik" på förstasidan. Ni erbjuds plats i turordning och vi skickar då en avisering som ni betalar för att bekräfta plasten.


Anmälan till Truppgymnastikgrupper 
Välj "Truppgymnastik" under kategorier och se vilka grupper det finns lediga platser i. Observera att grupperna är åldersindelade och du kan endast boka in ditt barn i rätt åldersgrupp. 

Våra gymnastikgrupper för barn 10 år+ behöver du anmäla dig till via formulär, som du hittar här. 


Boknings-/Köpevillkor 
Avanmälan innan terminsstart
Återbetalning av terminsavgift, medlemsavgift och ev. licensavgift sker om avanmälan meddelas skriftligen till kansli@wgf.nu innan terminen startar.

Avanmälan efter första och andra träningstillfället
Om ert barn inte skulle trivas eller av någon annan anledning inte vill fortsätta efter första eller andra tillfället, hör ni av er till oss antingen för gruppbyte i mån av plats eller möjlighet till återbetalning. Ingen återbetalning görs för medlemsavgift eller av försäkring/licensavgift.

Avanmälan efter tredje träningstillfället
Efter tredje träningstillfället görs ingen återbetalning.

Ingen återbetalning sker av Billmates administrationsavgift (kort- och fakturaavgift) oavsett när avbokningen av platsen sker. 


Information om behandling av personuppgifter
Det är viktigt för oss i Waxholms Gymnastikförening (WGF) att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi sparar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning.

Vi kan komma att dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter.
Vill du inte att vi registrerar dina uppgifter så har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot dig som medlem.
Visa mer