Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Västerås Gymnastikförenings bokningssystem
Vi öppnar för bokning måndag 4 januari kl 08.00
Du kan bara se grupper med lediga platser.

Här anmäler du ditt barn till gymnastik/simhoppsgrupp.
Klicka på "gå vidare" så ser du grupperna.

Ni kan filtrera på ålder och på plats.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE

vilket betyder att du förbinder dig att betala avgiften i och med att du gör en anmälan

Vi jobbar hela tiden på nya grupper och blir det några nya så läggs det ut här på hemsidan, så håll koll.

Klicka på knappen "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning.

Det kan ta några minuter innan koden kommer till er mail.

Boka på era barns namn och inte på föräldrarna - Anmäl i rätt åldersgrupp

Boka in er på en befintlig grupp som finns, Ni ska alltså INTE bara göra en "Profil" utan att boka in er på en grupp!

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

OBS  Vi anpassar oss efter stor smittspridning -  detta betyder senare start för våra barn o ungdomsgrupper.

Just nu är det start v 4 för alla grupper och vi förlänger med antal gånger så totalt skall det bli lika för denna termin. Ändras rekommendationerna får ni ny info.

Under gällande pandemi med hög smittspridning har Västerås Kommun avbokat alla våra idrottshallar fram till den 24 januari. Detta innebär att vi kommer att skjuta starten av terminen till vecka 4 alltså träningarna börjar den 25 januari och framåt, vi förlänger terminen med lika många veckor. För att detta ska gälla, är förutsättningarna att smittspridningen i Västerås stabiliseras och att inga andra restriktioner och/eller lagar ändrar förutsättningarna för detta. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade här på vår hemsida.

Köpvillkor

Medlemsavgift

Enligt föreningen är medlemmen skyldig att betala medlemsavgift samt övriga avgifter som beslutas av föreningen. Medlemsavgiften fastställs av årsmötet och ligger för närvarande på 200 kr/år.

Medlemskapet är personligt

Medlemskapet knyts till ditt personnummer och medlemskapet är därmed personligt.

Betalning

Betalningen sker via kort, via vår samarbetspartner Billmate. Bekräftelse/faktura på bokning skickas via mail så snart bokningen är godkänd.

Återbetalning

Återbetalning av terminsavgiften (medlemsavgift återbetalas ej) sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare.

Visa mer