Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem!

Terminsbokning HT-21

Vi planerar att starta upp befintliga grupper som vanligt till höstterminen utefter de riktlinjer som finns för Covid. Det är oroliga tider så vi hoppas på er förståelse för att det kan ske förändringar i och med uppdateringar från Folkhälsomyndigheten, t.ex. gällande antal i hallar, möjlighet för föräldrar att vara med första gången m.m. GF Uppsalaflickorna vill göra det bästa både ur ett samhälls- och medlemsperspektiv.

 

När öppnar anmälan?

  • Måndag den 16/8 kl. 10.00 öppnar anmälan till den grupp man tränat i och fullföljt under VT-21 för de som varit medlemmar under våren. 
  • Onsdagen den  18/8 kl. 10.00 öppnar anmälan till alla grupper för de som varit medlemmar under våren. 
  • Måndag den 23/8 kl. 10.00 öppnar anmälan för nya medlemmar.

Om du är ny medlem är det bra att du redan nu skapar eller redigerar din profil enligt ovan.

"Ej öppen" betyder att du inte har möjlighet att boka än p.g.a. att du inte varit medlem VT-21, eller att du avsagt dig platsen och fått återbetalt din avgift under terminen.

 

Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Anmäl till den grupp som passar åldersmässigt om inget annat diskuterats med en ledare.

Till vårterminen rekommenderar vi att anmäla till samma grupp man gick i under höstterminen så länge er ledare inte rekommenderat något annat. En gymnast född 2017 anmäls till en 3-4 års grupp både höstterminen 2021 och vårterminen 2022 om inget annat diskuteras.

 
Bevakning/kösystem 
Du kan "Bevaka" din önskade grupp om den är fullbokad. Om gruppen står som "Fullbokad" på vår Anmälningssida så kan du klicka på gruppen följt att klicka på knappen "Bevaka". Du kommer sedan att få ett mejl med en anmälningslänk skickat till dig om det finns en plats ledig i gruppen längre fram. Först till kvarn tillämpas.

 

Avgifter

För att träna i GF Uppsalaflickorna betalas en medlemsavgift på 100 kr /år som beslutas på föreningens årsmöte och en träningsavgift/termin som baseras på antal träningstimmar och vilken licensförsäkring som krävs.

 

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gfuppsalaflickorna.se eller på telefon 018-225025.

 

 

 

Visa mer