Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem!

 

Platser till hösten 2024:

Fredagen den 5 juli klockan 10.00 öppnar vi upp bokningen av platser till hösten 2024 för barn födda 2021. 

Måndagen den 8 juli klockan 09.00 öppnar vi upp bokningen av lediga platser till hösten för barn födda 2020 eller tidigare. 

Alla som står i kö har förtur på lediga platser tom den 14 juli. Den 15 juli öppnar vi upp bokningssidan även för de som inte står i kö för att börja hos oss. 

 

På varje grupp kommer ni kunna se när och var de tränar. Terminsstart för HT24 är vecka 36 om inget annat anges eller meddelas av tränarna för gruppen.

 

Vi använder oss av först till kvarn principen och platserna fylls vartefter att någon bokar in sig. 

Om ditt barn inte skulle trivas i gruppen eller av någon annan anledning inte vilja gå kvar efter andra tillfället meddelar ni oss på kansliet skriftligen via mail (info@brommagymnasterna.se) innan gruppens tredje tillfälle. Då kan vi betala tillbaka träningsavgiften till er. Vi återbetalar inte medlemsavgiften, ev. licensavgift samt adminstrationsavgiften efter gruppens tredje träningstillfälle. 

 

Hur man bokar: 

 

Befintlig medlem i Brommagymnasterna

Har du redan ett konto klicka på den gula knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Ej medlem i Brommagymnasterna

Klicka på den gula knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Visa mer