Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

 

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Vi har just nu problem med vår filtreringsfunktion, så välj gärna att visa alla platser och åldrar. 

 

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.kavlingegf.se

 

Nya medlemmar har möjlighet att prova på de två kommande tillfällena efter man har bokat sin plats. Vill man inte fortsätta mailar man det direkt efter andra tillfället till kavlingegf.se så krediteras betalningen. 

 

Hur man bokar: 

 

 Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Är gruppen du önskar boka till full?

Prenumerera på önskad grupp! När det finns en ledig plats kommer det en notis i medlemsappen, samt till er mail. Det är då först till kvarn som gäller!

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@kavlingegf.se eller på telefon 0707587601

Visa mer