Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här ovan. Ni kan filtrera på födelseår och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt eventuell extrainformation.

Följande gäller för alla anmälningar utan undantag:

1. Man kan endast anmäla sig till & träna med den åldersgrupp man tillhör. Är man född ex 2014 ska man träna i grupp 1 eller grupp 4. Är man född 2010 tränar man i grupp 8.

2. Föreningen erbjuder prova-på innan säsongen börjar den 11 augusti kl 18-19 på Bara IP. I mån av plats går det därefter att anmäla sig till en grupp. Under säsong erbjuds ingen prova-på

Nytt för kommande säsong är att vi kommer ha utomhusträningar på Staffansvallen i Staffanstorp. Detta är en riktigt friidrottsanläggning med möjlighet till höjdhopp, stavhopp, kulstötning, längdhopp och långdistans på bana. Detta kommer ge ett stort lyft till träningen.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Avgifter säsong 2021–2022!

Medlemsavgiften för säsong 2021–2022 kommer att vara 150 kronor per individ. Därutöver tillkommer en träningsavgift.

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast ifall föreningen behöver ställa in träningsgruppen permanent.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@barafriidrott.com

Visa mer