Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här ovan. Ni kan filtrera på födelseår och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt eventuell extrainformation.

Följande gäller för alla anmälningar utan undantag:

1. Man kan endast anmäla sig till & träna med den åldersgrupp man tillhör.

2. Föreningen erbjuder prova-på innan säsongen börjar i augusti och har samarbete med skolor & fritids i Bara och Klågerup. Under säsong erbjuds därför inte prova-på. I år erbjuds prova på den 13 augusti kl 18:00. Mer info kommer på hemsidan.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Avgifter säsong 2020–2021!

Medlemsavgiften för säsong 2020–2021 kommer att vara 150 kronor per individ. Därutöver tillkommer en träningsavgift. Denna har vi glädjen över att kunna sänka kommande säsong, samtidigt som vi fortsätter med vår rabattstege.

Kostnaden för säsongen blir enligt nedan,

Träningsavgift standard: 800 kronor

Total kostnad för en individ blir alltså 950 kronor, träningsavgift + medlemsavgift (fg säsong var samma totalavgift 1200 kronor)

Därutöver gäller för träningsavgiften (notera att medlemsavgiften är fast på 150 kronor per person).

Sammanfattning:

1.Räkna samman hur många platser er familj totalt ska boka upp sig på

2.Boka in för en person i taget och lägg till den rabattkod som gäller för familjens totala antal platser

3.Boka in nästa person i familjen och lägg till samma rabattkod

4.Gör samma sak för varje individ i familjen

5. Varje individ betalar en medlemsavgift oavsett hur många platser som bokas in

Exempel:

Familjen Andersson består av pappa Kalle, mamma Lisa och barnen Eric, Karin och Stina. Inför säsongen 2020–2021 så är planen att familjens medlemmar ska träna enligt följande,

Alla ska vara med i familjegruppen, det är fem platser. Sedan ska Eric träna i såväl grupp 7 som grupp 10. Det är ytterligare två platser. Karin ska träna i grupp 4. Det är ytterligare en plats. Totalt bokar familjen alltså in sig på 8 platser.

Familjen kommer att betala träningsavgifter om totalt 3100 kronor, dvs de har fått en total rabatt mot ordinarie pris på 3300 kronor. Pris per plats är därmed 388 kronor jämfört med 800 kronor för en plats.

Utöver träningsavgiften om 3100 kronor ska familjen betala medlemsavgifter på 5*150 kronor, 750 kronor. Total kostnad för familjens fem medlemmar och åtta träningsplatser blir 3850 kronor.

Vid bokning gäller det att ni själva håller reda på hur många platser som ni ska boka, då ni själva manuellt måste lägga in rätt rabattkod. Den koden ska ni sedan lägga till på alla platser som ni bokar. Dvs om ni ska boka totalt tre platser, så ska ni för varje plats/gruppbokning välja rabattkod ”3 platser” så att varje bokad plats får en rabatt om 150 kronor, totalt 450 kronor.

Rabattpolicy:

Bara Friidrottsklubb kommer inte att återbetala felaktigt inbetalda avgifter, och om det tillkommer bokningar senare kommer Bara Friidrottsklubb inte heller återbetala någon rabatt utan tillkommande bokningar sker till rabatterat pris, men rabatten gäller inte retroaktivt.

​Det innebär att om en familj som betalt med rabattkod ”3 platser”, totalt 450 kronor rabatt - med 150 kronors rabatt per plats, bestämmer sig för att boka in ytterligare två platser. Då bokas dessa två till rabattkod ”5 platser” och får en rabatt på vardera plats om 270 kronor. Men de första tre platserna kvarstår som de först bokades och betalades.

Det går att få rabatt för max åtta platser, så även om man vill boka tio platser till familjen så blir det rabattkoden ”8 platser” som gäller för varje plats.

Felaktigt utnyttjande av rabattkoderna kommer att efterfaktureras och vid missbruk av rabattkoderna eller obetald efterfakturerad avgift kommer träningsplatsen att makuleras.

Anmälningspolicy:

Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast ifall föreningen behöver ställa in träningsgruppen permanent.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@barafriidrott.com
Visa mer