Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem för

Bollebygds Kyokushinkai

- Ange din e-mailadress,

- En engångskod skickas till din e-mail,

- Ange engångskoden i popup-fönstret,

- Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av,

- Välj lämplig grupp och "Anmäl",

- Genomför betalning.

- Allt klart!

Är du befintlig medlem i klubben loggar du in genom att ange din registrerade e-post adress - Du får då en engångskod på mailen för inloggning.

Är du inte medlem i vår förening behöver du skriva in dina personuppgifter vid anmälan.
Efter aktivitetens genomförande kommer dina uppgifter att tas bort ur vårt register.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail bollebygd@budo-kai.se

Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du bör därför, när det är möjligt

1. hålla avstånd till andra människor, och
2. särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.
Dessa råd gäller inte för personer under 18 år eller för personer som av medicinska skäl rekommenderats att inte vaccinera sig mot covid-19.
Visa mer