Anmälan till tävlingslag säsong 20/21


Välkommen till KSC Lagplaceringsvecka v33 om du är född 2010 eller tidigare.


Du som söker till något av KSCs tävlingslag säsong 20/21 är välkommen på vår Lagplaceringsvecka v 33. Här kommer vi att träna gemensamt för att just du ska bli placerad i rätt lag utifrån din nivå. Säkerheten går före allt när vi tränar cheerleading och det är därför viktigt att du får träna och tävla på en nivå du behärskar både fysiskt och mentalt.


Under v 33 kommer vi träna tisdag kl 17-20, onsdag kl 17-20 samt torsdag 16:30-19:00. Vilka tider just DU ska vara i hallen kommer när anmälningstiden gått ut. Det är viktigt att du är på alla träningar som du blir tilldelad.


Under dessa träningar kommer vi filma men inget kommer publiceras utan det är för att hjälpa oss i hanteringen.


OBLIGATORISKT att fylla i följande under kommentar:


Vilken level du är på i gymnastik enligt listan nedan. Har du tränat hos oss innan skriver du även vilket lag du gick i och vilken position du senast hade.


Lvl 1 - Rondat, bakövergång, hjulning, kullerbytta, handstående

Lvl 2 - Rondat flickis, bakövergång flickis, stilla flickis

Lvl 3 - Rondat salto, 2 stilla flickisar direkt efter varandra 

Lvl 5 - Stilla salto, rondat sträckt, rondat skruv


Har man inte möjlighet att komma på Lagplaceringsveckan men söker till tävlingslag ändå skriver ni det i ansökan så hör vi av oss med alternativ.

Genom att anmäla ert barn till Kristianstad Starlight Cheer godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Kristianstad Starlight Cheers officiella hemsida, instagram och facebook. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i info@starlightcheer.se


Personuppgifter
* PersonNr: -  
* Förnamn:
* Efternamn:
c/o:
Mobiltelefon:
E-post 1:
* Kommentarer:
*
Jag accepterar Användarvillkoren
  * Obligatoriska fält
     
Målsman 1 uppgifter
* Relation:
* Namn:
* E-post:
* Telefon:
Målsman 2 uppgifter
Relation:
Namn:
E-post:
Telefon:
© SportAdmin AB