Liveresultat – tävling

Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!
Har ni barn som är sugna på att börja träna slalom eller freeride under vintern och har frågor så går det bra att höra av sig till respektive lagledare inför nästa säsong.

Klubben nås enklast via e-post: info@saltisslalom.se

Kontaktpersoner hittar ni under Kontakt »

Välkomna!
Styrelsen

Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Saltis Snowpark och café – öppet för alla!

• Vill du veta mer om vår verksamhet? Klubben >
  • Vill du anmäla dig till träning, läger eller bara bli medlem? Anmälan till träning >
  • Anmälan till arbetsgrupp, vilket är obligatoriskt: Arbetsgrupper >
  • Vill du komma hit och åka? All information om öppettider, liftkort och vägbeskrivningar hittar du här: Saltisbacken >
  • Vill du marknadsföra företaget eller ordna friluftsdag? Erbjudanden >
Backen stängd för allmänheten 21 januari och 22 januari
2022-01-21 14:02

Då vi har minusgrader kommer vi utnyttja detta för att lägga ytterligare snö backen. På grund av detta är backen tyvärr stängd för allmänheten 21 och 22 januari.

Årets Klubbkollektion nu i webbshoppen!
2022-01-16 11:40
Nu är webbshoppen på SSLK hemsida fullproppad med årets nya Klubbkollektion från Sport Design Sweden. En gammal favorit är också tillbaka - pjäxbagen!

Stort tack till Niclaes Wijk och Teamet på Sport Design Sweden!

(Från och med början av feb finns även race parkan i barnstorlek)
Inbjudan till Saltis Cup 2022
2022-01-10 21:32

Se inbjudan till Saltis Cupp 2022!

Tävling Inbjudan » Inbjudan Saltis Cup 2022.pdf

Aktuella öppettider
2022-01-10 17:59

Backen och Caféet är öppet alla dagar under skidsäsongen.

måndag-fredag: 17:00-21:00

lördag-söndag: 10:00-17:00

Välkomna!

Öppettiderna kan ändras under säsongen beroende på ändrade förhållanden, besök gärna hemsidan regelbundet för uppdaterat information