Liveresultat – tävling

Våra träningsgrupper

Vi har träningsgrupper inom följande grenar:

• Alpint (slalom) för barn och ungdomar från 3 år och uppåt samt vuxna
  • Freeride (parkåkning med hopp och rail) för ungdomar från 6 år
Klicka på en träningsgrupp för att gå till gruppens sida:

Alpint

Skidlekis 3-6 år en dag i veckan: 1 500 kr

Team U8 7-8 år en dag i veckan: 2 000 kr

Team U8 7-8 år två dagar i veckan: 2 600 kr

Team U10 9-10 år två dagar i veckan: 3 100 kr

Team U12 11-12 år två dagar i veckan: 3 600 kr

Team U14 13-14 år två dagar i veckan: 4 600 kr

Team U16 15-16 år två dagar i veckan: 5 500 kr

U16+ 16 år+ två dagar i veckan: 1 500 kr (liftkort tillkommer)

Masters 19 år+ två dagar i veckan: 1 500 kr (liftkort tillkommer)

Freeride

Freeride Kids 6-9 år en dag i veckan: 2 000 kr

Freeride 10-16 år två dagar i veckan: 3 100 kr

Till priserna ovan tillkommer en administrativ kansliavgift.

Träningsavgifterna ovan är exklusive medlemsavgift. Alla familjer som har barn (upp till 16 år) i träning betalar familjeavgift då även föräldrar blir medlemmar i klubben. Om ni redan betalat in familjemedlemskap för kommande säsong så dras det automatiskt av vid betalningen.

Medlemsavgift familj: 800:-

För de som tränar i U16+, masters eller bara önska vara stödmedlemmar så gäller enskilt medlemskap.

Medlemsavgift enskild medlem: 400:-

I priset för barn- och ungdomsgrupperna ingår säsongsliftkort.

Medlemskap i klubben krävs för träning, dessutom måste familjen delta i en arbetsgrupp och närvara på klubbens städdagar på vår och höst.

Eftersom föräldrar förväntas närvara med skidor på i backen under säsongen är det obligatoriskt att lösa ett säsongskort (kraftigt rabatterat pris) per familj.

Så här anmäler du dig till träningen!
Studera informationen om de olika träningsgruppernas inriktning, ålder och träningstider för att försäkra dig om att de passar. Mer information om de olika grupperna finns under menyerna Alpint och Freeski högst upp på sidan.
Läs sedan om klubbens arbetsgrupper för att se vilken grupp som bäst passar er familj att hjälpa till i.
Har du frågor, tveka inte att kontakta respektive träningsgrupps lagledare eller klubbchefen. Du hittar alla ledare under menyn Kontakt.

Efter anmälan till träning behöver ni anmäla er till en av klubbens arbetsgrupper här:
Till anmälan arbetsgrupper

Sedan behöver ni boka in två obligatoriska jourpass gällande snöläggningen på följande länk: http://commodusnet.net/slalom/boka_login_client.php
Om snöläggning sker då ditt pass är bokat, så ska du finnas på plats i backen och hjälpa till.

Träningsschema
Läger
Klubben anordnar gruppläger och klubbläger. Grupplägren anordnas av en träningsgrupp och erbjuds endast åkarna i den gruppen, medan klubblägren är öppna för alla träningsgrupper. Grupplägren hittar du på respektive träningsgrupps sida, klubblägren finns nedan.

Att anmäla sig till ett läger är enkelt – när lägerinbjudan är publicerad på hemsidan eller kommer via mail så är det bara att fylla i anmälningsformuläret. Tänk på att vara noga att fylla i uppgifter om ansvarig förälder på lägret samt eventuella allergier.

Klubben rekommenderar för klubbgemenskapens skull att när klubben har träningar, sätter banor eller har läger så ska dessa aktiviteter prioriteras framför externa tränare på samma plats. Läs mer här om Klubbens hållning till externa läger och klubbarrangemang.pdf »

För närvarande är följande läger öppna för anmälan:

Lägerplan och klubbläger 2020/2021

Träningssektionen har tagit fram följande försäsongsplan. Som så mycket annat dessa Coronadagar, så är planen preliminär och innehåller bokningar som i värsta fall får bokas av. Var på lägren närmar sig datummässigt, får vi ta beslut på om de går att genomföra enligt då gällande rekommendationer.

Läger 1. Vecka 38. Juvass. Datum 16-20 september, 4 skiddagar, GS/SL. 14 bäddar finns på Galde Oppigard vandrarhem – U16.

Läger 2. Vecka 40. SNÖ inomhusarena Oslo. Datum 2, 3, 4 Oktober, 3 skiddagar, GS/SL – Öppet för U14 och U16

Läger 3. Vecka 42 SNÖ inomhusarena Oslo. Datum 16, 17, 18 oktober, 3 skiddagar GS/SL. Öppet för U14 och U16

Läger 4 - Höstlovsläger v.44.

Åldergrupper TBD. Location TBD.

Läger 5. Vecka 47. Hamra/Funäs. Datum 20-22 november, 3 skiddagar. GS. Åldersgrupp: U16 och U14

Läger 6. Vecka 49. KLUBB & FAMILJELÄGER Hamra. Datum 3-6 december, 4 skiddagar. Åldersgrupp samtliga (U8 - U16). GS/SL. Lag KM, på snö tränarutbildning.

Läger 7 FART. Vecka 52. Hamra/Funäs. Preliminära datum 17-20 december. Åldersgrupp: U16 och U14. SG/DH

Potentiella helger för U-gruppsdrivna (U8/U10/U12) läger:

11-13 december (Lucia), 3 skiddagar

18-20 december, 3 skiddagar