BANDY
HERR

Delad poäng i premiären
2023-11-19 17:42

Säsongspremiären hemma på Nolia slutade 4-4 (3-3) efter en jämn match mot Gustavsberg. Första halvlek präglades av bra fart och många inblandade i spelet vilket gav utdelning i form av flertalet målchanser och hörnor. Hallberg inledde målskyttet genom att piska in 1-0 i vänstervinkel efter en uppåkning, Clarre satte 2-1 på en högerhörna och Tom snappade upp en brytning (fint arbete av Teo) på mittplan och fri med målvakten satte han säkert 3-3 som blev halvtidsresultatet. I halvlekens sista minut hade vi även chans att gå ifrån på straff, men den satt tyvärr i fel bollnät.

Andra halvlek bjöd av nån anledning på betydligt sämre is så vi fick inte se samma fart och fina spel. Istället mer kampaktigt och utnyttjande av bolltapp. Sasha gav oss ledning efter timmen spelad då han sprätte upp bollen i klykan, efter en fin framspelning av Tom. Gustavsberg höjde trycket lite grann samtidigt som det smög sig in lite nerver hos oss. De fick också utdelning efter miss i positionsspelet och kunde dunka in kvitteringen i högervinkel. Inga fler mål trots en handfull lägen åt båda håll i slutminuterna!

Förutom en poäng värmer det fina spelet som bara kommer bli bättre ju längre säsongen lider. Vill även lyfta våra nyförvärv som kommit in mycket bra. Lucas är positionssäker på liberon, Köpsén och Teo driver på bra i mitten och på halven, och Tom som sylvass avslutare kommer att leverera ett gäng bulor i år!

Stort tack även till den fina publiksiffran, det värmde!

Vi ses nästa söndag då vi tar emot ISAK Bandy kl 13:15 på Nolia.

Hatten av, Borlänge.2022-01-10 21:14
Förlust i premiären2021-11-15 14:55
Spelschema 20/212020-10-12 15:52
En tung helg i Sundsvall2019-11-25 11:56
1-1 i premiären2019-11-16 17:11
Spelschemat spikat!2019-11-08 16:16
Truppläget 2019/20202019-10-04 14:12